Twitter response:

Walking dinner / Finger food

Walking dinner / Fingerfood

Meerdere kleine hapjes worden geserveerd welke uit de hand gegeten kunnen worden met een lepel of een vorkje. Ook wel fingerfood genoemd. Al deze kleine hapjes vormen samen een compleet en culinair diner. Deze culinaire amuses zijn een mix van warme en koude gerechten die vaak mooi zijn opgemaakt met behulp van bijvoorbeeld een amuselepel, klassiek vorkje of prachtig glas.

Een walking dinner is modern, origineel en sociaal. Een diner zonder vaste plaatsen, met meerdere gangen gevuld met kleine culinaire gerechten.

Een walking dinner, ook wel eens een lopend buffet genoemd, is een diner in beweging. In plaats van de traditionele opstelling van tafelen zijn de gasten vrij om rond te lopen en worden er tijdens een walking dinner meerdere kleine gerechten geserveerd.

Een van de grootste voordelen van deze manier van dineren is dat je tijdens een walking dinner meer mensen spreekt dan bij een traditioneel diner. Dit komt omdat de tafelindeling bij een traditioneel diner vaak het gehele diner onveranderd blijft.

Wanneer een walking dinner?

Een walking dinner kan in veel verschillende vormen plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een walking dinner tijdens een bedrijfsfeest, bruiloft, congres of seminarie.

Voordelen van een walking dinner:

Een walking dinner is origineel, modern en vooral sociaal. Mensen worden niet onderbroken in hun gesprekken, het feest blijft lekker lopen en men kiest zelf zijn of haar gesprekspartners. Het is niet voor niets dat walking dinners vaak worden toegepast als zakelijke netwerk moment.

– Origineel & modern

– Informeel & ontspannen

– Zeer sociaal 

 

event logo met FEESTZAAL jpeg