Twitter response:

Formules menu’s

Formules menu’s

Zaal gratis vanaf 50 personen

Basic menu 30 €
3 Gangen naar keuze (2u30 bediening)

Trendy menu 40 €
4 Gangen naar keuze (3u00 bediening)

Wandel menu 50 €
5 Gangen naar keuze (3u30 bediening)

Supplement kaas of dessert buffet 8 €

 

Koude voorgerechten

Rundscarpaccio met soja mayonaise en Parmezaan

Kreeft terrines en Sint-Jacobsvrucht en z’n garnituren

Terrine van zeeduivel en scampi op Italiaanse wijze

Warm koud van rundstartaar met truffelroomsaus

Mousse van ganzenlever met porto en condimenten + 5 €

Zalmtartaar met sesam

 

Warme voorgerechten

Snoepje van scampi in brique deeg geparfumeerd met basilicum en koriander pesto

Kaas- en truffelkroket

Kikkerbillen fricassee en slakken

Krokante langoustine in Kadaif met taboule + 5 €

Sint-Jacobsvrucht met sausje van prei

 

Raviolis

Ravioli van langoustine en fijne groenten

Ravioli van zeeduivel en zachte peper

Ravioli van kreeft en kalfszwezerik

Ravioli van gekonfijte eend en lever

Ravioli op Thaise wijze

 

Visgerechten

Dorade royale gegratineerd met kerstomaten fondue

Roodbaarsfilet geparfumeerd met anijs

Schartongfilet op Oostende wijze

Zalmfilet in saffraan saus

Kabeljauwfilet op Italiaanse wijze

 

Vleesgerechten

Gevulde kwartel met kalfszwezerik + 5 €

Lamscarré in persiade met tijmsaus

Lamsbout op dijonaise wijze

Parelhoenfilet met oesterzwammen

Rundstartaar op Italiaanse wijze

 

Desserten

Carpaccio van ananas naar pinas con lada toestanden

Bordje rond chocolade

Soepje van rood fruit en zijn amandelmelk bol

Bordje assortiment

Neem gerust een afspraak om alles samen te bespreken want al onze menu’s kunnen nog aangepast worden.